gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Dačić: „Srbija posvećuje veliku pažnju odnosima sa zemljama Latinske Amerike“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 23. mart 2019.
Arg 5„Srbija posvećuje veliku pažnju odnosima sa zemljama Latinske Amerike. Imajući u vidu da se među njima nalazi veliki broj zemalja koje su tradicionalno prijateljske i koje nisi priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, neophodno je da negujemo dobre odnose sa njima. Mi učestvujemo na svim događajima i međunarodnim konferencijama koje se u tom zemljama organizuju.
Opširnije...
 
Ministru Dačiću uručena Povelja počasnog gosta Buenos Airesa Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 23. mart 2019.
Prijem u Amb. 2U Ambasadi Republike Srbije u Argentini organizovana je ceremonija na kojoj je Povelja počasnog gosta Buenos Airesa uručena prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa ministrom inostranih poslova Mozambika Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 22. mart 2019.
m3Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, na marginama Konferencije Ujedinjenih nacija o saradnji Jug-Jug koja se održava u Buenos Airesu, sastao se danas sa ministrom za inostrane poslove i saradnju Mozambika Hoze Kondugua Pačekom.
Opširnije...
 
Šefovi diplomatija Srbije i Urugvaja o bilateralnim odnosima, unapređenju ekonomske saradnje i saradnji u međunarodnim organizacijama Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 22. mart 2019.
MIP Urugvaja_2Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravio je u zvaničnoj poseti Urugvaju.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa argentinskim zamenikom ministra spoljnih poslova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 21. mart 2019.
ZMIP ArgentinePrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na marginama Konferencije Ujedinjenih nacija o saradnji Jug-Jug koja se održava u Buenos Airesu, susreo se sa argentinskim zamenikom ministra spoljnih poslova i vera Gustavom Slauvinenom.
Opširnije...
 
Republika Srbija je zainteresovana za razvoj sveukupne saradnje sa državama koje učestvuju u procesu saradnje Jug-Jug Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 20. mart 2019.
Jug-JugGovor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na Konferenciji Ujedinjenih nacija o saradnji Jug-Jug koja se održava u Argentini:
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>