gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Bilateranki politički odnosi Srbije i Italije na visokom nivou Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. jun 2019.
konsultacije Italija_2_19._jun_2019U Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije 19. juna 2019. godine održan je sastanak sa delegacijom Ministarstva spoljnih poslova Republike Italije.
Opširnije...
 
Saopštenje ministra Dačića povodom Međunarodnog dana protiv seksualnog nasilja u konfliktima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. jun 2019.
dacic kznPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je u saopštenju povodom Međunarodnog dana protiv seksualnog nasilja koji se obeležava na današnji dan istakao: "Seksualno nasilje u konfliktima primer je najokrutnijih metoda ratovanja i najsurovijih pojava koje prate oružane sukobe.
Opširnije...
 
Dačić: "Srbija pridaje posebnu pažnju aktivnostima Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 18. jun 2019.
001Govor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na Ministarskoj konferenciji o saradnji država članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju sa državama članicama Evropske unije u Briselu:
Opširnije...
 
Održane bilateralne konsultacije u oblasti bezbednosne politike između Srbije i Italije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 18. jun 2019.
filipovic.jpg1U Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije održane su bilateralne konsultacije u oblasti bezbednosne politike između ministarstava spoljnih poslova Republike Srbije i Republike Italije. Domaćin ovih konsultacija bio je ambasador Branimir Filipović, v.d. pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku, koji je bio na čelu delegacije Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, dok je delegaciju Ministarstva spoljnih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije predvodio Dijego Brazioli, zamenik generalnog direktora – glavni direktor za bezbednost, razoružanje i neproliferaciju.
Opširnije...
 
Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo zajedno u prevenciji seksualnog nasilja u oružanim sukobima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 17. jun 2019.
vimbldonPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas specijalnog predstavnika u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske za sprečavanje seksualnog nasilja u konfliktima lorda Tarika Ahmada od Vimbldona, kojom prilikom su, u okviru pripreme za drugi Globalni samit o sprečavanju seksualnog nasilja u konfliktima razmenjena mišljenja u vezi sa ovim važnim pitanjem.
Opširnije...
 
Obeležen Dan Afrike Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 14. jun 2019.
Dan Afrike_jun_2019Obraćanje prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na proslavi Dana Afrike:
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>