gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао телефоном са министром спољних послова Пољске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 16. децембар 2018.
ministri phonoПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је телефоном са министром спољних послова Републике Пољске Јацеком Чапутовичем.
Опширније...
 
У Бакуу одржан 39. састанак Савета Министара спољних послова Организације за црноморску економску сарадњу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 14. децембар 2018.
39 BSEC_BakuРепублика Србија је 14. децембра 2018. године учествовала на 39. састанку Савета Министара спољних послова Организације за црноморску економску сарадњу.
Опширније...
 
Окончано председавање Србије неформалном иницијативом SEEGROUP Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 14. децембар 2018.
Brisel SEEGROUPЗавршним амбасадорским састанком у седишту НАТО-а, који је одржан 14. децембра 2018. године окончано је овогодишње председавање Мисије Србије при НАТО-у неформалној Групи за надзор безбедносне сарадње у југоисточној Европи (SEEGROUP).
Опширније...
 
Ученици Шесте београдске гимназије посетили Министарство спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 11. децембар 2018.
Gimnazijalci Muzej_decembarУ организацији Дипломатске академије, ученици Шесте београдске гимназије посетили су данас Министарство спољних послова у оквиру наставног плана и програма предмета Устав и права грађана.
Опширније...
 
Састанак високог нивоа француско-немачке иницијативе против нелегалне трговине лаким и стрељачким наоружањем на Западном Балкану Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 11. децембар 2018.
Pariz -_Konferencija_FilipovicАмбасадор Бранимир Филиповић, в.д. помоћника министра за безбедносну политику, учествовао је на састанку високог политичког нивоа француско-немачке иницијативе за спречавање нелегалног трансфера лаког и стрељачког наоружања, који је одржан у Паризу.
Опширније...
 
Министар Дачић: "Наша је жеља да Србија и Доминиканска Република граде пријатељске билатералне односе и стратешко партнерство" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 10. децембар 2018.
dominikana twitterПрви потпредседника Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, који борави у посети Доминиканској Републици, изјавио је данас да је његова посета овој земљи од историјског значаја за развој односа Србије и Доминиканске Републике.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>