gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Изјава министра Дачића о седници Савета безбедности УН-а и сусрету са генералним секретарем УН-а Антониом Гутерешом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. август 2017.
Guteres 16._avgust_2017„За нас је важно да се међународна заједница држи у фокусу са свим проблемима који постоје на Косову и Метохији и зато је ова седница, иако је била веома бурна, за нас била веома значајна јер смо, по ко зна који пут, поновили да Приштина не испуњава оно што је њен задатак на основу Резолуције 1244 и на основу Бриселског дијалога, као и да Приштина не имплементира Бриселски дијалог.
Опширније...
 
Министар Дачић на седници Савета безбедности Уједињених нација о раду УНМИК-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. август 2017.
SB UN_1_16._avgust_2017Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на седници Савета безбедности Уједињених нација о Извештају генералног секретара УН-а о раду УНМИК-а у периоду од 16. априла до 15. јула 2017. године.
Опширније...
 
Добри билатерални односи између Србије и Уједињеног Краљевства и спремност за интензивирање сарадње Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 14. август 2017.
Kif 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас амбасадора Велике Британије Дениса Кифа.
Опширније...
 
Министар Дачић на обележавању годишњице злочина у Гораждевцу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 13. август 2017.
GorazdevacПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас обележавању годишњице и помену убијеној српској деци у Гораждевцу 13. августа 2003. године.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са шефом Мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. август 2017.
Mur 4Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету шефа Мисије ОЕБС-a у Босни и Херцеговини Џонатана Мура који 1. септембра завршава свој трогодишњи мандат на челу Мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини.
Опширније...
 
Добри односи између Србије и Индонезије и спремност за унапређење економске сарадње Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. август 2017.
Indonezija 2Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас делегацију Парламента Републике Индонезије, која на челу са потпредседником Комисије 1 Парламента Републике Индонезије (надлежне за питања спољне политике, безбедности и информисања) Асрилом Хамзахом Танђунгом борави у Републици Србији, на позив председника Народне скупштине Републике Србије Маје Гојковић.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>