gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Изјава првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића након повлачења апликације Приштине за чланство у Интерполу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
Slika -_Ivica_Dacic_2„Приштина је повукла кандидатуру за чланство у Интерполу будући да је схватила да не постоји ни један промил шанси да тзв. Косово на гласању постане члан Интерпола, као ни других важних међународних организација.
Опширније...
 
Снажан заједнички интерес Србије и Јапана Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
I. Dai_-_delegacija_JapanaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас посланицу Представничког дома Парламента Јапана и бившу министарку правде Јапана Јоко Камикаву.
Опширније...
 
Захвалност Уницефу на напорима за побољшање положаја и заштите права деце у Србији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
Unicef KanПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас Афсхан Кан, регионалну директорку Уницефа за Европу и Централну Азију и специјалну координаторку за избеглице и мигранте у Европи.
Опширније...
 
Министар Дачић састао се председником Парламентарне скупштине ОЕБС-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
Dacic -_delegacija_OEBSПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас са председником Парламентарне скупштине Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) Георгом Церетелијем и генералним секретаром Парламентарне скупштине Робертом Монтелом, који бораве у посети Београду у оквиру 141. заседања Скупштине Интерпарламентарне уније.
Опширније...
 
Шеф српске дипломатије састао се парламентарном делегацијом ДР Конго Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
I. Dacic_-_delegacija_DR_KongoПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас, на маргинама 141. заседања Скупштине Интерпарламентарне уније која се одржава у Београду, првог потпредседникa Сената Демократске Републике Конго Бадибангу Тита Самија и чланове његове делегације.
Опширније...
 
Министар Дачић примио је потпредседника Парламента Државе Палестине Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. октобар 2019.
 _-_Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас, на маргинама 141. заседања Скупштине Интерпарламентарне уније која се одржава у Београду, потпредседникa Парламента Државе Палестине Алија Абдела Ал Ахмеда и чланове делегације у пратњи.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>