gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Дачић: Вечерас авион из Aбу Дабиjа са 134 наших грађана Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 29. март 2020.
DПрви потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је за Танјуг да је Влада Србиjе у договору са председником Aлександром Вучићем данас организовала лет Eр Србиjе за Aбу Даби, коjи би требало вечерас да слети на београдски аеродром са 134 наших грађана, међу коjима jе и пет беба.
Опширније...
 
Дачић: Евакуисани сви с аеродрома, сада вратити оне који желе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 28. март 2020.
123456Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић гостујући на РТС истакао је да нема више наших држављана "заглављених" на аеродромима у свету и да је сада приоритет повратак српских држављана који бораве у иностранству и желе да се врате у Србију.
Опширније...
 
Дачић изразио захвалност МИП Индије на сарадњи око набавке медицинске опреме Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 27. март 2020.
222Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је телефоном са министром иностраних послова Републике Индије Субрамањамом Џаишанкаром.
Опширније...
 
Дачић: "У Србију летом из Немачке стижу и 24 медицинских радника" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 27. март 2020.
dacic kznПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је за Танјуг да ће се летом Ер Србије из Немачке данас у Србију вратити и 24 медицинских радника.
Опширније...
 
Дачић: Приоритет здравствени радници који се враћају, летови за Берлин, Абу Даби и Малту Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 26. март 2020.
 
DACICПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да ће сутра један авион одлетети за Берлин, а потом наредних дана за Абу Даби и Малту, како би вратио грађане Србије.
Опширније...
 
Министар Ивица Дачић са МИП Републике Kубе Бруном Родригезом Париљом о пандемијији Covid-19 Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 26. март 2020.
foto vest__1579793060Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је телефоном са министром иностраних послова Републике Кубе Бруном Родригезом Париљом.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>