gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао са председником Парламента Краљевине Шведске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. април 2017.
alinПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас председника Парламента Краљевине Шведске Урбана Алина.
Опширније...
 
Јачање свих видова билатералне сарадње Србије и Естоније Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. април 2017.
mip estonijeПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас министра иностраних послова Републике Естоније Свена Миксера.
Опширније...
 
Подршка политици Владе Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. април 2017.
AjnhorstПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Бриселу са Ангелином Ајнхорст, директорком за западну Европу, западни Балкан и Турску у Европској спољнополитичкој служби.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао с председником Прогресивне алијансе социјалиста и демократа у Европском парламенту Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. април 2017.
pitelaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова састао се данас у Бриселу с председником Прогресивне алијансе социјалиста и демократа у Европском парламенту Ђанијем Пителом.
Опширније...
 
Дачић и Хан: „Континуитет и динамика у процесу европских интеграција Србије“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. април 2017.
Brisel Dacic-HanПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачића разговарао је данас у Бриселу са европским комесаром за суседску политику и преговоре о проширењу Јоханесом Ханом.
Опширније...
 
Говор министра Ивице Дачића на свечаности у оквиру манифестације „Дани словеначко-српског пријатељства“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 23. април 2017.
slovenacko srpsko_prijateljstvo_23420174„Ваша екселенцијо, амбасадоре Републике Словеније господине Гаспаричу,

Поштовани председниче клуба „Идрија",

Уважени гости,

Даме и господо,
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>