gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Nju Delhi: Promocija Srbije u indijskim medijima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 20. februar 2019.
Serbia in_Indian_Express_jpgIndijske dnevne novine „Indijan ekspres" i „Fajnenšl ekspres" objavile su tekstove koje je povodom Dana državnosti pripremila Ambasada Srbije u Nju Delhiju, uz pomoć Tima za kreativne industrije i turizam predsednice Vlade Srbije.
Opširnije...
 
Trst: Najtiražniji tršćanski dnevnik o proslavi Dana državnosti Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 16. februar 2019.
dan drzavnostiDnevnik „Il pikolo" objavio je izveštaj o proslavi Dana državnosti Srbije u Generalnom konzulatu u Trstu, pod naslovom "Nacionalni praznik Srba u Trstu u znaku integracije". U tekstu se citira obraćanje generalnog konzula Ivane Stojiljković o gostoprimstvu Tršćana i zahvalnost gradonačelniku Robertu Dipijacu, kao i istorijski osvrt o značajnim događajima 15. februara.
Opširnije...
 
Abu Dabi: Agencija VAM o prijemu Ambasade Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 15. februar 2019.
altDržavna novinska agencija VAM objavila je vest da je saudijski ministar za klimatske promene i zaštitu životne sredine Tani Ahmed al Zejudi prisustvovao prijemu, koji je srpskim ambasador Stanimir Vukićević organizovao povodom Dana državnosti Srbije. U tekstu se navodi da je svečanosti u hotelu Bab el Kasr prisustvovao i Saed Abdulah al Kamzi, direktor za poslove poseta u Ministarstvu spoljnih poslova UAE, kao i brojni zvaničnici i šefovi dipomatskih misija.
Opširnije...
 
Nju Delhi: Intervju ambasadora Marića časopisu „Poljoprivreda danas" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 14. februar 2019.
altAmbasador Vladimir Marić dao je intervju mesečniku „Poljoprivreda danas" u kome je govorio o značaju Indije kao političkog i trgovinskog partnera Srbije, o trgovinskoj razmeni i saradnji dve zemlje u oblasti poljoprivrede.

Za isti časopis naš ambasador je u januarskom izdanju objavio autorski tekst o organskoj proizvodnji i povoljnim prirodnim potencijalima naše zemlje.
Opširnije...
 
Banja Luka: Nagrade za literarne radove povodom Dana državnosti Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. februar 2019.
altGeneralni konzulat Srbije u Banja Luci u saradnji sa Republičkim pedagoškim zavodom Republike Srpske organizovao je tradicionalni Konkurs za izbor najboljih literarnih radova učenika srednjih škola na temu „Šta za mene znači kultura". Komercijalna banka Banja Luka podržala je ovo takmičenje i obezbedila finansijska sredstva za nagrade.
Opširnije...
 
Ankara: Prijem za visoke zvanice Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 12. februar 2019.
altAmbasador Zoran Marković je povodom Dana državnosti, Dana Vojske Srbije i 140. godišnjice uspostavljanja bilateralnih odnosa između Srbije i Turske, priredio 12. februara prijem za visoke zvanice, diplomatski i vojni kor, u hotelu Šeraton u Ankari.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>