gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Bern: „Šumadija i Pomoravlje - Duša Srbije" promocija u Ambasadi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 13. april 2019.
altFotomonografije „Šumadija i Pomoravlje - Duša Srbije", autora Predraga Cileta Mihajlovića i Zorana Petrovića, fotografa iz Kragujevca, predstavljene su u Ambasadi u Bernu 12. aprila. Delo ima 360 strana sa oko 350 fotografija, tekst je preveden na engleski jezik, a siže teksta na nemački, francuski, ruski i esperanto.
Opširnije...
 
Tokio: Ambasador uručio državno odlikovanje Ecuko Cunozaki Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 12. april 2019.
odlikovanjeNa svečanom prijemu u Ambasadi u Tokiju 12. aprila, ambasador Nenad Glišić uručio je državno odlikovanje Srbije - zlatnu medalju predsednici Asocijacije za promociju muzičke razmene između Srbije i Japana i članu Društva Japan – Srbija Ecuko Cunozaki, za dugogodišnji doprinos promociji naše zemlje u Japanu.
Opširnije...
 
Vašington: Srbija se predstavila na Festivalu frankofonije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. april 2019.
altAmbasada Srbije i Ambasada Bosne i Hercegovine u Vašingtonu organizovale su, u okviru Festivala „Frankofonija DC", književno veče sa piscem Vladimirom Pištalom. Događaj nazvan po istoimenoj knjizi „Milenijum u Beogradu" održan je 26. marta u prostorijama Francuske alijanse. Ova knjiga je bila u najužem izboru za prestižnu godišnju nagradu „Femina" za najbolje prevedeni roman na francuski jezik u 2018. godini.
Opširnije...
 
Budimpešta: Obeležena godišnjica NATO bombardovanja Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 08. april 2019.
godisnjicabombDvadeseta godišnjica NATO bombardovanja SRJ obeležena je u Ambasadi u Budimpešti, u organizaciji Izaslanstva odbrane Srbije i u prisustvu vojnih izaslanika više zemalja i predstavnika srpskih institucija i organizacija, kao i SPC.
Opširnije...
 
Adis Abeba: Ambasador Ristić o ekonomskoj saradnji za nedeljnik „Kapital" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 07. april 2019.
intervjuAmbasador Aleksandar Ristić je u intervjuu za etiopski nedeljnik „Kapital" , objavljen 7. aprila, govorio o trgovinskim odnosima Srbije i Etiopije, mogućnostima za saradnju, ali i o svom iskustvu i utiscima o Etiopiji.
Opširnije...
 
Nju Delhi: Ambasador Marić na konferenciji o jačanju ekonomskih veza Indije i Evrope Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 06. april 2019.
privredna komoraAmbasador Srbije u Indiji Vladimir Marić učestvovao je na Konferenciji "Jačanje ekonomskih odnosa Indija – Evropa꞉ Mogućnosti i put napred" koju je u Nju Delhiju 5. aprila organizovala Privredna komora „PHD – Nešnal ejpeks čejmbr".
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>