gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Париз: Стална делегација у Унеску поделила специјалну поруку министра Дачића поводом Дана Африке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 25. мај 2020.
altДан Африке обележен је у Унеску 25. маја. Истог дана, у Србији се обележава Дан пријатељства са народима Африке. Тим поводом, први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је специјалну поруку министрима спољних послова афричких земаља коју је Стална делегација Србије при Унеску дистрибуирала представницима ових држава.
Опширније...
 
Анкара: Амбасадор Марковић дао интервју агенцији Анадолија Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. април 2020.
altAмбасадор у Турској Зоран Марковић одговарао је на питања агенције Анадолија у вези са борбом против пандемије Ковида-19 у Србији, виђењу мера које се предузимају у Турској и о дипломатском животу и раду у условима пандемије.
Опширније...
 
Вашингтон: Брифинг са амбасадором Матковићем Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 13. април 2020.
altАмбасадор Ђерђ Матковић био је главни говорник на специјалном онлајн брифингу, који је 13. априла организовала "Српско-америчка лидерска конференција" (САЛК) из Илиноиса.
Опширније...
 
Пекинг: Амбасадор Бачевић: Хвала Кини за помоћ Србији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 06. април 2020.
altУ интерјвуу за дневник „Бејђинг дејли", под насловом „Кинеско искуство у борби против пандемије завређује признање целог света", амбасадор Милан Бачевић похвалио је напоре Кине у сузбијању корона вируса и захвалио на помоћи пруженој Србији.
Опширније...
 
Братислава: Интервју амбасадора Бабића Словачким народним новинама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 14. март 2020.
altАмбасадор Момчило Бабић дао је интервју Словачким народним новинама, који је објављен у рубрици Разговор недеље, под насловом „Словаци су Србима један од најближих народа", 14. марта.
Опширније...
 
Дан државности Србије обележен широм света Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 29. фебруар 2020.
 
altДан државности Србије, 15. фебруар, обележен је у нашим представништвима широм света културним манифестацијама и активностима на којима смо угостили стране званичнике и угледне јавне личности.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>