gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Њу Делхи: Посета Универзитету у Панџабу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 14. фебруар 2017.
Први секретар Амбасаде Републике Србије у Индији Дејан Вукић одржао је прошле недеље предавање Студентима постдипломских студија  на Универзитету РСТЕ у Лудиани, у индијској савезној држави Панџаб о спољној политици Србије и билатералној сарадњи са Индијом.
Кључне речи: Индија
Опширније...
 
Рим: Одликован почасни конзул Републике Србије за Регион Абруцо Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 10. фебруар 2017.
Rim 10022017Одлуком председника Републике Србије господина Томислава Николића, Златном медаљом за заслуге одликован је проф. др Роберто Вералди, почасни конзул Републике Србије за Регион Абруцо, са седиштем у Тераму. Непосредно по добијању обавештења о одликовању, отправница послова, министар саветник Татјана Гарчевић примила је проф. др Роберта Вералдија у просторијама Амбасаде Републике Србије у Риму је, 10. фебруара 2017.
Кључне речи: Италија
Опширније...
 
Санта Крус: Изложба „Путевима римских императора у Србији“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 07. фебруар 2017.
foto santa_kruzУ Санта Крусу, економском центру Боливије, свечано је отворена изложба „Путевима римских императора у Србији", у Културном плуринационалном центру. Приликом отварања ове реномиране поставке, присутнима су се обратили директорка Културног центра Гиомара Замбрана, амбасадор Републике Србије у Бразилу Вељко Лазић и представници Археолошког парка "Viminacium".
Кључне речи: Боливија
Опширније...
 
Париз: Прослава српског наслеђа у Унеску Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 01. фебруар 2017.
Поводом обележавања школске славе Светог Саве, у Унеску су, по први пут, у организацији Сталне делегације Србије при Унеску, Унескових јаслица и обданишта, и уз подршку Амбасаде и КИЦ-а  Републике Србије у Паризу, прослављени дани српског културног и природног наслеђа.
Кључне речи: Француска
Опширније...
 
Њујорк: Презентација туристичке понуде Републике Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 31. јануар 2017.
Промоција туристичке понуде наше земље и директне авионске линије на релацији Њујорк-Београд-Њујорк одржана је у Мисији Републике Србије при УН, у организацији ТОС-а и Ер Србије, Генералног конзулата Србије у Њујорку, као и Сталне мисије Србије при УН. На презентацији је изложено више  од 20 паноа на којима су представљене природне лепоте Србије, њене туристичке знаменитости, као и предмети народне радиности.
Кључне речи: САД
Опширније...
 
Берн: Обележена 100-годишњица отварања Амбасаде Србије у Швајцарској Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 26. јануар 2017.
bern aktivnosti_2612017Поводом обележавања 100-годишњице отварања Амбасаде Србије у Швајцарској, у Женеви је одржан концерт нашег познатог виолинисте Немање Радуловића у организацији оркестра „Женева камерата". Спонзор догађаја била је Амбасада Републике Србије у Берну.
Кључне речи: Швајцарска
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>