gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Москва: Народни музеј Краљево о везама Срба и Руса Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. септембар 2018.
altПредавање на тему „Културно наслеђе средњовековне Србије и односи Срба и Руса на примеру Краљева" приредио је Народни музеј Краљево у нашој амбасади у Москви 19. септембра.
Опширније...
 
Праг: Амбасада представила туристичке потенцијале Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 16. септембар 2018.
manifestacija gradaАмбасада Србије у Прагу представила је туристичке потенцијале наше земље на манифестацији „Доживите место на другачији начин", која је 15. септембра одржана на 75 локација у Прагу, као и у 25 других чешких градова.
Опширније...
 
Цирих: Обележена годишњица смрти Милеве Марић Ајнштајн Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 16. септембар 2018.
mileva maric1Помен поводом 70. годишњице смрти Милеве Марић Ајнштајн одржан је на месту где она почива, на гробљу Нордхајм у Цириху, 16. септембра, у организацији Генералног конзулата Србије, удружења „Тесла сосајати", Српске православне цркве из Цириха и удружења наших грађана.
Опширније...
 
Буенос Ајрес: Виолончелисткиња Ана Топаловић пред аргентинском публиком Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 15. септембар 2018.
koncertВиолончелисткиња Ана Топаловић гостовала је у Буенос Ајресу 12. и 14. септембра, а тим поводом је Амбасада Србије приредила пријем за учеснике музичког догађаја.
Опширније...
 
Берн: Концерт српске музике Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 14. септембар 2018.
altХор и оркестар „Књаз Милош" Удружења „У име живих" одржао је у Амбасади Србије у Берну концерт српске духовне, традиционалне и народне музике, посвећен обележавању 100 година од примирја у Првом светском рату.
Опширније...
 
Бразилија: Амбасадор Лазић о европском путу Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 12. септембар 2018.
altАмбасадор Србије у Бразилу Вељко Лазић дао је интервју за емисију „Изазови ЕУ" Радио Сената. Он је бразилској публици, говорећи на португалском, приближио спољно-политичке приоритете Србије. Опредељење Србије да се интегрише у Европску унију била је централна тема разговора, тако да је амбасадор говорио о оствареном напретку наше земље у процесу евроинтеграција, као и о току актуелних проговора Србије и ЕУ.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>