gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Хамбург: Србија у Дугој ноћи конзулата Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 19. мај 2018.
noc konzulataГенерални конзулат Cрбије у Хамбургу био је у ноћи 15. маја отворен за посетиоце Дуге ноћи конзулата, манифестације у склопу Недеље Европе која се сваке године у мају одржава под покровитељством Сената слободног и ханзеатског града Хамбурга. Ово је шести пут да је наш конзулат учествовао, заједно са још 29 конзулата, 4 културно-информативне институције и Међународним судом за поморско право.
Опширније...
 
Берлин: Ћаци у посети Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 18. мај 2018.
altЂаци петог разреда основне школе „Борнхолмер" у Панкоу, кварту на северу Берлина, посетили су нашу амбасаду у овом граду 16. маја поводом задужења који су добили на манифестацији „Фер Френдс" где ће представљати Србију као земљу учесницу светског првенства у фудбалу. Манифестација ће се одржати у Пољској и окупиће немачке и пољске школе при чему ће свака представљати једну земљу учесницу фудбалског такмичења.
Опширније...
 
Преторија: Обележавање годишњице школе Свети Сава Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. мај 2018.
altГодишњица школе Свети Сава, која функционише у Јоханесбургу и Преторији по плану и програму Министарства просвете Србије, обележена је 12. маја у Амбасади Србије у Јужноафричкој Републици, у сарадњи са СКУД „Африка".
Опширније...
 
Софија: Пријем за бугарске новинаре у Амбасади Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. мај 2018.
altБугарске новинаре и власнике туристичких агенција угостила је Амбасада Србије у Софији уочи посете златиборском региону, на позив Туристичке организације Златибора. За двадесетак представника медија и туристичких агенција биће обезбеђен бесплатни тродневни боравак од 25. до 27. маја и обилазак туристичких знаменитости златиборског краја.
Опширније...
 
Братислава: Дани Старе Пазове Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 15. мај 2018.
altМанифестација Дани Старе Пазове одржана је у Братислави 11. и 12. маја, под покровитељством Амбасаде Србије у Словачкој, у организацији општине Стара Пазова и словачке општине Стари град.
Опширније...
 
Берум: Вече српског фолклора Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 14. мај 2018.
folklorВече српског фолклора, у организацији српског удружења „Рас" из Осла, одржано је уз подршку Амбасаде Србије и Министарства спољних послова Србије, у Културном центру општине Берум, 12. маја. На манифестацији је представљен културни програм друштва, који обухвата фолклорну секцију, женску певачку групу, дечију фолклорну секцију и драмску секцију.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>