gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Бразилија: Интервју амбасадора Лазића за портал "Бакури Бразил" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 22. март 2019.
altAмбасадор Вељко Лазић je у интервјуу за политичко-економски портал "Бакури Бразил" говорио о потенцијалима привредне сарадње са Бразилом и изнео очекивања да ће у наредном периоду доћи до повећања обима трговинске размене две земље. Посебно је истакао предности Србије због споразума о слободној трговини са бројним земљама и економским блоковима, што потенцијалним инвеститорима омогућава приступ тржишту од преко милијарду потрошача.
Опширније...
 
Брисел: Састанак жена амбасадора са председником Представничког дома Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 19. март 2019.
altУ Амбасади Србије у Бриселу одржан је састанак жена амбасадора са председником Представничког дома белгијског Парламента Зигфридом Бракеом, 19. марта.
Опширније...
 
Бразилија: Туристичке знаменитости у Србији пред Бразилцима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 12. март 2019.
Novinari 12032019Tуристичкe знаменитости Србије представљене су бразилским медијима у Амбасади Србије, уз дегустацију специјалитета домаће кухиње.
Опширније...
 
Рим: Интервју амбасадора Алексића агенцији „Аднкронос" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 11. март 2019.
altAмбасадор Горан Алексић дао je у интервју информативној агенцији „Аднкронос" у коме је истакао важност посете председника Савета министара Италије Ђузепеа Контеа Србији.
Опширније...
 
Буенос Ајрес: Изложба о Мирослављевом јеванђељу поводом Дана државности Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 10. март 2019.
altУ Националној библиотеци Аргентине од 1. марта отворена је изложба факсимила Мирослављевог јеванђеља, коју је припремила наша Амбасада поводом Дана државности Србије. Поставка, која обухвата електронску презентацију и неколико паноа везаних за Мирослављево jеванђеље, биће изложена до 31. марта.
Опширније...
 
Вашингтон: Концерт српских уметника на Миленијумској сцени Кенеди центра Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
субота, 09. март 2019.
koncert1Српски уметници одржали су концерт „Србија широм света клавира" на Миленијумској сцени Џон Ф. Кенеди центра за извођачке уметности, у организацији Амбасаде Србије и Кенеди центра у Вашингтону, 25. фебруара.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>