gototopgototop
уторак, 18. септембар 2018. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Опроштајна посета амбасадора Естоније
+ larger fontnormal font- Smaller font
Estonac -_oprostajni_susretПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Републике Естоније на нерезидeнцијалној основи из Талина Данијела Ерика Шаера.

У разговору је обострано потврђено да су билатерални односи Србије и Естоније добри без отворених питања, уз могућност интензивирања сарадње у свим областима.

Министар Дачић је изразио захвалност амбасадору Шаеру на успешној сарадњи, као и на његовом доприносу и личном залагању за унапређење билатералних односа Србије и Естоније. Истакао је да је током мандата амбасадора Шаера интензивиран политички дијалог на високом нивоу.

Министар Дачић, такође је захвалио на принципијелној подршци коју Естонија пружа Србији у процесу европских интеграција. Амбасадор Шаер је истакао да ће Естонија остати поуздан партнер Србији и убудуће наставити да пружа такву подршку.

Амбасадор Шаер захвалио је министру Дачићу на одличној и блиској сарадњи оствареној са Министарством спољних послова Републике Србије.