gototopgototop
utorak, 18. jul 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Oproštajna poseta ambasadora Angole
+ larger fontnormal font- Smaller font
Angola 1Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu odlazećeg ambasadora Republike Angole u Republici Srbiji Žozea Žoaoa Manuela.

Ministar Dačić izrazio je zahvalnost ambasadoru Manuelu na doprinosu razvoja bilateralnih odnosa i preneo uverenje da će njegov naslednik nastaviti aktivnosti na unapređenju saradnje u svim oblastima od obostranog interesa.

Šef srpske diplomatije istakao je da odnose dve zemlje krasi tradicionalno prijateljstvo i izrazio zahvalnost Angoli na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

U razgovoru je izražen obostrani interes za dalje unapređenje bilateralnih odnosa kroz razmenu poseta na svim nivoima i jačanje ekonomske i drugih oblika saradnje.

Ambasador Manuel zahvalio je na odličnoj saradnji i preneo uverenje da će Angola uvek biti prijatelj Srbiji kao što je i Srbija uvek podržavala Angolu u teškim trenucima.

Podsećajući da će u Srbiji uvek biti dobrodošao kao prijatelj, šef srpske diplomatije poželeo je ambasadoru Manuelu puno uspeha u daljem radu.Sastanak Dačić - Munuela
Sastanak Dačić - Munuela
Sastanak Dačić - Munuela
Sastanak Dačić - Munuela