gototopgototop
среда, 09. април 2014. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Потписан Меморандум о разумевању о узајамној сарадњи између Дипломатске академије Министарства спољних послова Републике Србије и Института за спољне послове Министарства иностраних послова Републике Ирак
+ larger fontnormal font- Smaller font
kovac-irakАмбасадор др Матил Д. Ал-Сабти, директор Института за спољне послове и Директората за политичко планирање Министарства спољних послова Републике Ирак и Александра Ковач, руководилац Дипломатске академије Министарства спољних послова Републике Србије, потписали су 9. априла 2014. године Меморандум о разумевању о узајамној сарадњи између Дипломатске академије Министарства спољних послова Републике Србије и Института за спољне послове Министарства спољних послова Републике Ирак.

Током радног сусрета разговарано је о дипломатској едукацији и организацији наставних програма, као и унапређењу и развијању будуће сарадње у домену усавршавања и оспособљавања дипломатског кадра на основу потписаног билатералног споразума.

Амбасадора др Матил Д. Ал-Сабтиja су, током посете Београду, примили шеф Кабинета министра спољних послова амб. Владимир Марић, начелник Одељења за Африку и Блиски исток амб. Горан Вујичић, и начелник Одељења за анализу и планирање амб. Жељко Јовић.
Кључне речи: Ирак