gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Arhiva saopštenja
Arhiva saopštenja iz 2016. godine
Ministar Dačić sumirao proteklu godinu na konferenciji za novinare u Ministarstvu spoljnih poslova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 30. decembar 2016.
konf septembar2Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić održao je poslednju konferenciju za novinare u 2016. godini, sumirajući rezultate i aktivnosti Ministarstva spoljnih poslova u protekloj godini. 
Opširnije...
 
Sastanak ministra Dačića sa delegacijom Sindikata diplomata Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 29. decembar 2016.
sindikat diplomata_29122016Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je delegaciju Sindikata diplomata Ministarstva spoljnih poslova.
Opširnije...
 
Sastanak ministra Dačića sa ambasadorom Irana Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 28. decembar 2016.
20161228 131600_resizedPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu ambasadora Islamske Republike Iran u Beogradu Hosein Mola Abdulahija.
Ključne reči: Iran Ivica Dačić
Opširnije...
 
Sastanak ministra Dačića sa doajenom diplomatskog kora u Srbiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 28. decembar 2016.
20161228 123114Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Države Palestine i doajena diplomatskog kora u Republici Srbiji Muhameda Nabhana radi razgovora o predstojećoj zvaničnoj uzvratnoj poseti Palestini na čelu delegacije Ministarstva spoljnih poslova u okviru regionalne turneje, tokom koje će, pored programa i razgovora sa palestinskim državnim rukovodstvom u Ramali, boraviti i u radnoj poseti Državi Izrael.
Ključne reči: Palestina Ivica Dačić
Opširnije...
 
Sastanak ministra Dačića sa novim ambasadorom Južne Koreje u Beogradu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 27. decembar 2016.
amb Koreje 1Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas novog ambasadora Republike Koreje Ju Dedzonga, koji je početkom decembra stupio na dužnost u Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Govor ministra Dačića na Konferenciji novinara i medija dijaspore i Srba u regionu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 27. decembar 2016.
konferencija 271220162Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova učestvovoao je danas na Konferenciji novinara i medija dijaspore i Srba u regionu.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>