gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Arhiva saopštenja
Arhiva saopštenja iz 2014. godine
Redovna konferencija za štampu ministra Dačića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 29. decembar 2014.
KZS DacicPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić održao je danas u Ministarstvu spoljnih poslova poslednju konferenciju za štampu u 2014. godini, na kojoj je sumirao aktivnosti u decembru mesecu i osvrnuo se na rezultate Ministarstva spoljnih poslova od početka svog mandata.
Opširnije...
 
Dačić poželeo dobrodošlicu novom ambasadoru Južne Koreje u Srbiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 26. decembar 2014.
korejaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa novim ambasadorom Južne Koreje u Republici Srbiji Li Do-hunom.
Opširnije...
 
Dačić u Ukrajini: Srbija će, kao predsedavajuća, biti verna principima OEBS-a Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 23. decembar 2014.
ukrajinaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, u svojstvu budućeg predsedavajućeg OEBS-u, razgovarao je danas u Kijevu sa ukrajinskim ministrom inostranih poslova Pavlom Klimkinom.
Opširnije...
 
Ministar Dačić započeo posetu Ukrajini sastancima sa zvaničnicima OEBS Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. decembar 2014.
dacic - taljaviniPrvoga dana posete Ukrajini, gde boravi u ulozi budućeg predsedavajućeg OEBS-u, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sreo se sa specijalnim predstavnikom predsedavajućeg OEBS za Istočnu Ukrajinu i predstavnikom OEBS u Trilateralnoj kontakt grupi, ambasadorkom Hajdi Taljavini, i šefom Specijalne posmatračke misije OEBS u Ukrajini, ambasadorom Ertugrulom Apakanom.
Opširnije...
 
Srbija predsedavajuća SEEGROUP u 2015. godini Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. decembar 2014.
natoMisija Republike Srbije pri NATO preuzela je predsedavanje SEEGROUP (South East Europe Security Steering Group) na sastanku koji je, na nivou ambasadora, održan 16. decembra u Sedištu NATO u Briselu.
Opširnije...
 
Ministri Dačić i Lavrov o OEBS-u i Južnom toku Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 19. decembar 2014.
dacic -_lavrov_moskvaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boravi u poseti Moskvi gde je danas razgovarao sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom. 
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>